Gdzie kupie fajne kremy?
Gdzie znaleźć bogatą ofertę perfumetek? Jak z trwałością? Polecenie i rekomendacje.
- Sylwia88
Gdzie kupie fajne kremy?
Słuchajcie, szukam jakiejś fajnej storny z gdzie bede mogla kupic dobre kremy , co sadzicie o stronie https://www.izielnik.pl/ ?:) Wydaje mi sie,ze maja bardzo szeroki asortyment. Moze kupowałyscie cos w tym sklepie? bardzo mnie przekonuja równiez ich herbatki!
- anika8
Re: Gdzie kupie fajne kremy?
Kosmetyki muszą być odpowiednio dobrane do rodzaju skóry i jak najbardziej warto wybierać naturalne. Używam teraz kremu pielęgnacyjnego do twarzy Hildegard Braukmann. Dobrze nawilża mi skórę i także zmniejsza podrażnienia. Jest idealny także dla osób z wrażliwą skórą.
Post autor: Gdańczanka »
Ja może oryginalna nie będę, bo albo kupuję w drogerii stacjonarnej, co się akurat napatoczy na promocji, albo na Notino, jak szukam czegoś mniej oklepanego a jest tam w czym przebierać, więc polecam sobie luknąć, bo tam na pewno każdy coś dla siebie znajdzie.
- Śpiąca_Ania
- Kontakt:
Post autor: Śpiąca_Ania »
Można dzisiaj wszystko zamawiać przez internet i także torby młodzieżowe dla chłopców jakie wybrać. Właśnie prezenty dla bliskich możemy wyszukiwać w sklepach internetowych i zawsze uda się kupić coś wyjątkowego, praktycznego. Szybko i sprawnie można zamawiać do domu.
dantex-moda.pl
Post autor: Alciak »
Jesli chodzi o dobre kremy do pielęgnacji twarzy doskonała jest linia Beauty Molecules z Bielendy. Mam suchą skóre, cizko mi było dobrac odpowiedni krem. Od nich kupiłam własnie Molecularny synbiotyczny krem ultranawilżajacy no mega jest
Post autor: dalia901 »
Osobiście uważam, że Eveline 6 Ceramides świetnie działa na suchą skórę. Krem szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, co jest dla mnie dużym plusem. Sprawdźcie to i podzielcie się swoimi uwagami.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci