Witajcie,
co sądzicie o bardzo popularnych w ostatnich latach na weselach i nie tylko tak zwanych fotobudkach?
Ja widziałam ostatnio na stronie internetowej https://foto-kabina.pl/ ofertę jednej z firm, w których taka budka fotograficzna do wynajęcia wcale dużo nie kosztuje. Czy Waszym zdaniem warto więc w coś takiego zainwestować organizując imprezę?
Fotobudka
O wszystkim i o niczym :)
- storczyk
Re: Fotobudka
Jak pamiętam, to ktoś mnie pytał o to i też powiedziałam, że nie wzięłabym fotobudki. Po to na weselu jest fotograf ślubny sosnowiec , żeby wszystko ładnie ująć, a zdjęcia to możemy sobie sami, komórkami robić. Moim zdaniem to niepotrzebny wydatek, a jak to się zepsuje... No, szkoda mówić. Ja bym na to nie poszła jednak.
- Bodzio12
Jeśli chcecie wynająć fotobudkę czy załatwić dobrego fotografa na ślub to polecam serdecznie fotobudka kielce u mnie ten fotograf wykonywał sesje zdjęciową polecam serdecznie super wyszło.
nycwy kabel
nycwy kabel
- kamanka
Myślę, że taka atrakcja na wesele może być naprawdę świetnym rozwiązaniem. Ale wydaje mi się, że warto jest także zadbać o takie elementy dekoracyjne jak balony czy girlandy. Ale nie takie co można spotkać na urodzinach itp, tylko coś naprawdę ekstra i dlatego warto zajrzeć na https://godanparty.pl/ .
Wróć do „Gadki na dowolny temat :)”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę