Toalety przenośne na działkę
O wszystkim i o niczym :)
- sayhey
Re: Toalety przenośne na działkę
Wc na działkę musi być jak jeździcie regularnie, jak najbardziej rozumiem. Teraz te działki są jedna przy drugiej, nie ma możliwości by inaczej załatwiać potrzeby fizjologiczne. A jak są dzieci to one przecież co chwilę potrzebują. Można i na 7 dni taką wc na działkę wynająć, zobacz na ofertę https://wcserwis.pl/toaleta-na-dzialke/ . Mają najlepsze toalety na rynku i obsługują całą Polskę. Dowiozą Ci i będą regularnie serwisować. Cena nie będzie wysoka moim zdaniem jak na komfort jaki będziecie posiadać przebywając na swojej działce. Jakość toalety też na pewno sprosta wymaganiom.
białystok białowieża
białystok białowieża
Post autor: iguśka547 »
Własnie na tej stronie jest to co szukacie https://www.toalety.pl/ a same wynajem ekologicznych przenośnych kabin WC.Fajna firma gdzie jest to co szukacie __________________________________________________________________________________________________________
Post autor: lotką »
W sumie to nie jest wcale takie dziwne, że próbujemy takich rozwiązań. Mimo wszystko należy skupić się na opcjach, które dają nam najwięcej. Sama doskonale wiem, że przepisy są trudne, a toaleta na działkę by mi się przydała. Dlatego szukam fachowców, którzy mi w tym względzie pomogą. Może coś się uda zrobić, żeby było dobrze.
Wróć do „Gadki na dowolny temat :)”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę