Łamliwe paznokcie, pomóżcie proszę!
Polecamy hipoalergiczne kosmetyki z delikatnymi, naturalnymi substancjami zapachowymi.
- hinata
Łamliwe paznokcie, pomóżcie proszę!
Dziewczyny, nie wiem, co jest przyczyną tego, co się dzieje z moimi paznokciami, ale są one strasznie łamliwe i jak tylko odrosną chociaż troszkę, to zaraz któryś złamany i całe zapuszczanie muszę zaczynać od początku. Szukałam na to pomocy, ale nawet środki drogeryjne nie pomagają. W sieci zaś znalazłam odżywkę do paznokci od Herome https://www.gobli.pl/herome-c4340 . Jest droższa niż te z drogerii, myślicie, że pomoże?
- elwira
Re: Łamliwe paznokcie, pomóżcie proszę!
A wiesz, że miałam podobny problem? Wydałam setki na kosmetyki drogeryjne, do paznokci, do dłoni, żeby odżywić i nic nie pomagało. Dopiero te odżywki do paznokci zadziałały cuda. Naprawdę, moim zdaniem są rewolucyjne. Sprawdziły się u mnie, u mojej przyjaciółki, a nawet u mamy, która na skutek problemów z tarczycą, zawsze miała łamliwe paznokcie.
- eyes
Też mam od Herome odżywkę. Polecam Ci szczególne odżywkę Nail Hardener Extra Strong. Miałam słabe, łamliwe, rozdwajające się paznokcie i nawet hybrydowe paznokcie nie były w stanie mi pomóc. Prawdę mówiąc pogorszyły stan paznokci. Płakałam całe dnie. Dopiero z odzywką Nail Hardener Extra Strong dało się zapuścić paznokcie i stały się one twarde i mocne. Działa cuda ten produkt!
- darka
Jestem kolejną osobą, która powie, że te odżywki do paznokci są wspaniałe. Na początku bałam się, czy dobrze robię, niby to przepłacając za odżywkę, a teraz wiem, że to najlepsze, co mogłam zrobić dla swoich paznokci. Przestały się łamać i są ładniejsze. I też dorwałam na Gobli przed świętami, dodałam do koszyka i rabat miałam nawet.
- storczyk
No proszę, ja też na Gobli.pl kosmetyki kupuję w promocji, witaj w klubie. W ogóle lubię tam zaglądać, bo mają niskie ceny, a sprawną wysyłkę. Autorko postu, kupuj odżywkę i działaj. Na pewno Ci pomoże. Efekty zauważysz dość szybko, tylko pamiętaj o tym, żeby stosować ją regularnie. Bo inaczej nic z tego nie będzie. Ja miałam powiadomienie w telefonie ustawione.
- zapachnista
Post autor: zapachnista »
Nie wiedziałam, że tak dużo osób używa odżywek od Herome, to bardzo miłe zaskoczenie. Hinatko, tak jak też używam i też nie chciałam więcej płacić za niedrogeryjny produkt, ale to był w moim przypadku strzał w dziesiątkę. Te odżywki naprawdę mają moc, - są bardzo wydajne i długo utrzymują się na paznokciach, a do tego ładnie wyglądają, błyszczą się cudownie. Zakochałam się <3
- mikita
Mi też na łamliwe paznokcie pomogły odżywki po paznokci Herome , ale miałam też ten olejek do paznokci. Dla mnie pachnie świetnie, aż wąchałam swoje paznokcie . Tak jak tu już ktoś wspomniał, ważne jest regularne stosowanie, a zobaczysz szybko piękne efekty. Tak, jak ja. Muszę jeszcze dokupić sobie delikatny utrwalacz. A co hybryd, mi też zniszczyły pazurki, masakra.
- ewana
a ja polecam sos z eveline ( przeznaczona własnie do paznokci kruchych i łamliwych). jest niedroga a do tego bardzo skuteczna no i można ją kupić niemal w każdej drogerii za ,,grosze".
- Danutauta
Ja słyszałam że te odżywki w lakierze to wcale tak dużo nie dają. Sama stosowałam i jakiegoś wow nie było. Zwłaszcza w porównaniu do tych zabiegów laserowych https://klinikamiracki.pl/lunula/ One mi naprawdę dużo dały i paznokcie w ogóle się przestały łamać
Post autor: mężyk90 »
Witam,ostatnio moje paznokcie są osłabione,do tego mają mało ciekawie wyglądające przebarwienia. Do kogo warto sie udac w takich sytuacjach? KOlezanka poleciła mi ten gabinet https://derm-al.pl/pl/laserowe-leczenie ... y-paznokci Korzystaliscie? Mieliscie kiedys takie sytuacje? Pozdrawiam.
Post autor: żoska »
kup sobie dobra odżywkę wzmacniająca, od siebie polecam szczególnie Diament z Eveline. kosztuje niewiele a działa cuda!
Post autor: mełza »
Wiele już zostało napisane ale ja się rozpisywać nie będę i napiszę tylko byś kupiła sobie odżywkę SOS z Eveline ( ta z wapniem i kolagenem w składzie). idealna do osłabionych i łamliwych paznokci, pomoże na 100%. Mnie już nie raz ratowała i zawsze skuteczna na maksa.
Post autor: pęczak »
Najlepiej jeszcze wprowadź jakąś suplementację witamin, najlepszy na paznokcie jest skrzyp oraz pokrzywa, więc poszukaj czegoś. A poza tym to powiem ci że jak ja teraz robie sobie hybrydy to te paznokcie nie mają sie nawet kiedy złamać. W sklepie https://nails.pl/ kupuję też dobre lakiery.hinata pisze: ↑14 sty 2020, 14:07 Dziewczyny, nie wiem, co jest przyczyną tego, co się dzieje z moimi paznokciami, ale są one strasznie łamliwe i jak tylko odrosną chociaż troszkę, to zaraz któryś złamany i całe zapuszczanie muszę zaczynać od początku. Szukałam na to pomocy, ale nawet środki drogeryjne nie pomagają.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci