Maroccan Keratin Inoar - warto?
Polecamy hipoalergiczne kosmetyki z delikatnymi, naturalnymi substancjami zapachowymi.
- agacia
Maroccan Keratin Inoar - warto?
Od kilku lat prowadzę własny salon fryzjerski. Jakiś czas temu wprowadziłam zabiegi pielęgnacyjne, ale klientki dopytują mnie także o keratynowe prostowanie. Czy ta keratyna z Inoara jest warta uwagi?
- diorka
Re: Maroccan Keratin Inoar - warto?
Tak! Ja też w swoim salonie mam zabiegi z keratynowego prostowania włosów, testowałam różne marki itd, ale Inoar sorawdza się najlepiej. Klientki też są zachywcone. Efekt wygładzonych i lśniących włosów utrzymuje się nawet do 5 miesięcy
- hinata
Myślę, że tak. ponieważ w tym gabinecie kosmetycznym https://jadoreinstytut.com/warszawa/fry ... ie-wlosow/ też jest prowadzone keratynowe prostowanie produktami marki Inoar. Sama chcę się zapisać, bo od koleżanek słyszałam, że pracuje tam najlepszy fryzjer w Warszawie i mam nadzieję, że tak naprawdę jest. Chętnie to na sobie sprawdzę.
- ewelina3892
Post autor: ewelina3892 »
Mam salon fryzjerski i z całym przkeonaniem mogę polecić tą keratynę (śmiem twierdzić, że nigdy nie pracowałam na lepszej i tak jak wspomniały jużkoleżanki - efekty utrzymują się bardzo długo).
Post autor: Tośka21 »
Super produkty. Ja już od jakiegoś czasu znam te produkty Inoar i bardzo je polecam. Myślę, że i u Was mogłyby sie tak dobrze sprawdzić.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci