Witam
Panie, Panowie,
temat wałkowany był już nie raz, ale na pewno nie został wyczerpany. Gdzie kupujecie swoje ulubione perfumy najtaniej?
A może ktoś mi poleci jakiś dobry, delikatny zapach na lato? W dobrej cenie, ale oczywiście trwały, żeby długo utrzymywał się na skórze?
Jeśli chodzi o zakup perfum to pierwsze co robię to szukam ich na ceneo - wpisuję nazwę perfum i sprawdzam gdzie i w którym sklepie internetowym najtaniej można je kupić. Potem sprawdzam ten sklep w internecie - czy jest rzetelny i czy ma dobre opinie ogólnie wśród klientów
ZOśKA pisze: ↑22 cze 2021, 12:21
Witam
Panie, Panowie,
temat wałkowany był już nie raz, ale na pewno nie został wyczerpany. Gdzie kupujecie swoje ulubione perfumy najtaniej?
A może ktoś mi poleci jakiś dobry, delikatny zapach na lato? W dobrej cenie, ale oczywiście trwały, żeby długo utrzymywał się na skórze?
Moje Giorgo Armani My Way najkorzystniej cenowo w sklepie Aleperfumeria
Witam
Panie, Panowie,
Witam
Panie, Panowie,
Oryginały?
Oczywiście, tylko oryginały. To porządny sklep, nie zawiodłam się nigdy
Niedawno w perfumerii internetowej yasmeen.pl udało mi się kupić oryginalne arabskie perfumy Rasasi Dhanal Oudh Nazaha (https://yasmeen.pl/orientalne-inspiracj ... dh-nazaha/ ) Ten niezwykły zapach potrafi mnie przenieść w odległy Dubaj. Hmm..zapach mi się szalenie podoba, może dlatego, że przywołuje miłe wspomnienia?
Moje odkrycie roku- cudownie naturalne perfumy w wosku pszczelim https://eranatura.pl/produkt/perfumy-w- ... mydlarnia/ - zostały stworzone na życzenie Klientek, zachwyconych olejkiem do ciała ZACHWYT, oba kosmetyki mają tę samą nutę zapachową. To oryginalna, bardzo praktyczna i efektywna forma perfum o dużej koncentracji i trwałości zapachu.
Miłe wspomnienia z Dubaju? Ja nie mam żadnych wspomnień stamtąd Ale super że zapach Ci się podoba, ja nigdy nie kupiłam w ciemno perfum, których zapachu nie znam i nie kojarzę. Bo co będzie jak otworzę je i bardzo nie przypadnie mi do gustu? Kupuję tylko znane zapachy.
ja też kupuje tylko te perfumy, które znam i lubie zawsze sie bałam ze nie trafie z zapachem i tylko strace kase... a jesli chodzi o to,gdzie kupic, to przeciez sa rożne drogerie , mozna kupic stacjonarnie albo online, teraz to nie problem, wystarczy tylko dobrze poszukac czesto sie trafiaja promocje
saska pisze: ↑23 lip 2021, 8:22
ja też kupuje tylko te perfumy, które znam i lubie zawsze sie bałam ze nie trafie z zapachem i tylko strace kase... a jesli chodzi o to,gdzie kupic, to przeciez sa rożne drogerie , mozna kupic stacjonarnie albo online, teraz to nie problem, wystarczy tylko dobrze poszukac czesto sie trafiaja promocje
a skad zamawiasz?? szukam jakichs fajnych perfum w dobrej cenie
saska pisze: ↑23 lip 2021, 8:22
a skad zamawiasz?? szukam jakichs fajnych perfum w dobrej cenie
Ja zamawiam tutaj https://www.notino.pl/perfumy/ akurat można skorzystać ze zniżki z kodem rabatowym fajna opcja
Jasna sprawa. Na szczęście dzisiaj jesteście w stanie znaleźć swoje ulubione zapachy w znacznie niższej cenie. Fajnie widać to chociażby na przykładzie sklepu https://perfumypremium.pl/pl/producer/Diesel/93 W ten sposób będziecie w stanie jeszcze lepiej poradzić sobie ze znalezieniem pięknego zapachu w niskiej cenie. Mnie bardzo cieszy to, że dzisiaj wcale nie trzeba przepłacać za podobne zapachy. Pomyślcie nad tym, co faktycznie mogłoby zadziałać w Waszym przypadku i czy czasem tańsze zamienniki nie byłyby też fajnym wyborem.
Kińdzia pisze: ↑23 cze 2021, 12:49
Jeśli chodzi o zakup perfum to pierwsze co robię to szukam ich na [...] - wpisuję nazwę perfum i sprawdzam gdzie i w którym sklepie internetowym najtaniej można je kupić. Potem sprawdzam ten sklep w internecie - czy jest rzetelny i czy ma dobre opinie ogólnie wśród klientów
Kińdzia pisze: ↑23 cze 2021, 12:49
Jeśli chodzi o zakup perfum to pierwsze co robię to szukam ich na [...] - wpisuję nazwę perfum i sprawdzam gdzie i w którym sklepie internetowym najtaniej można je kupić. Potem sprawdzam ten sklep w internecie - czy jest rzetelny i czy ma dobre opinie ogólnie wśród klientów
Również szukam sklepu
Z tych wszystkich sklepów z perfumami które tu wymieniliście to widzę że Aleperfumeria najlepiej wypada i pod względem ceny i pod wzgledem oferowanych produktów
Ja od dłuższego czasu zamawiam na zapach-orientu.pl - dla mnie podstawowe miejsce do zakupów perfum orientalnych, duży wybór, świetne ceny, bardzo szybko i pełen profesjonalizm. Jeszcze wczoraj zamówiłam https://www.zapach-orientu.pl/al-harama ... p-572.html urzeka mnie egzotyka Bliskiego Wschodu, sam flakonik jest bardzo piękny. Zawsze otrzymuję oryginały i nigdy (jeszcze) się nie zawiodłam. Ale wiem z innych forów, że zakupami perfum u nieznanych sprzedawców trzeba być ostrożnym.
Jeśli szukacie oryginalnych perfum to polecam zerknąć tutaj: https://www.phlov.com/66-perfumy . Szukałam ostatnio prezentu dla mojej siostry siostry na urodziny i natknęłam się na tę stronę. Te perfumy wygalają naprawdę elegancko i służą za ozdobę na kobiecej półeczce w łazience. Sama się teraz zastanawiam nad ich zakupem dla siebie.
Nie powiem bo to jest bardzo dobre pytanie. Dlatego też od jakiegoś czasu dużo bardziej polubiłam robić zakupy przez internet. A że przy okazji można zbierać takie punkty w postaci cashbacków i zyskać zniżki na kolejne zakupy to może warto o czymś takim pomyśleć. I tak dzięki takiemu serwisowi jak net-pocket dostaniemy dostęp do sklepów w których na takie zniżki cashbackowe możemy liczyć.
Jeśli miałabym tutaj napisać rzeczy które ostatnio kupiłam a z których jestem niesamowicie wprost zadowolona to będą to na pweno:
Odkurzacz jeżdżący, szczoteczka elektryczna do zębów, ostatnio kubeczek menstruacyjny (serio zmienia zycie!!!), iphone, koty, zmywarka… nie jestem oryginalna, sorry
A i jeszcze muszę tutaj wspomnieć o klimatyzatorze: https://klimatyzator.net.pl/ Montowała nam ta firma, jesteśmy niesamowicie wprost zadowoleni
Polecam olejek do ciała zamiast perfum, szczególni latem lubie olejki. Mam taki ulubiony który mega fajnie pachnie to oołaczenie nut owocowych, kwiatowych, jasminu i kardamonu Olejek wonny Ogrody sułtana
Czy zapach tych perfum jest mocny i trwały? Szukam czegoś, co będzie się utrzymywać przez cały dzień, nawet kiedy spędzam długie godziny poza domem i potrzebuję, by zapach pozostał wyczuwalny.
Uwielbiam te perfumy, ponieważ ich zapach jest naprawdę trwały, co oznacza, że nie muszę co chwilę poprawiać aplikacji. Bez względu na to, co robię, zapach utrzymuje się przez długie godziny, co sprawia, że czuję się komfortowo i elegancko przez cały dzień.