Korektor pod oczy
Wszystko o perfumach, świecie zapachów i kosmetyków. Rozmawiamy o kompozycjach zapachowych, wyjątkowych kombinacjach i aromatach.
- melike22
Korektor pod oczy
Odkąd pamiętam walczę z cieniami pod oczami. I nic nie pomaga. Postanowiłam więc zainwestować w dobry korektor. Sporo o tym czytałam, ale nadal nie wiem co wybrać. Macie doświadczenie w wyborze takich kosmetyków? Na co zwrócić uwagę przy zakupie korektora? No i jak wybrać ten właściwy? Za wszystkie porady z góry dziękuję.
- joanna
Re: Korektor pod oczy
Znajdź sobie też dobry krem pod oczy. Ja na przykład używam takiego kremu ze świetlikiem marki Enilome: https://www.doz.pl/apteka/p134364-Enilo ... oczy_15_ml i jestem z niego bardzo zadowolona. To nie jest duży wydatek, a może przynieść dużą poprawę.
- Krysia30
Dobry korektor to podstawa, żeby nie tylko ukryć niedoskonałości, ale również żeby twarz nie wyglądała na poplamioną Z pewnością korektor musi dobrze współgrać z podkładem. Dobrej jakości korektory znajdziesz tutaj - https://www.cocolita.pl/korektory. Musisz dobrać korektor albo w kolorze podkładu, albo nieco jaśniejszy i nakładać go przed podkładem.
- lila87
Ja nie używam, ale chyba muszę zacząć, bo przyznam, że mam coraz większe wory pod oczami. Widziałam ciekawe propozycje na takich porad na https://thebeauty-runway.com . Myślę, że każdemu przydadzą się takie właśnie porady.
- mell
Ciężko jest dobrać porządny korektor pod oczy. Mi pomogły artykuły, które znalazłam na https://e-eurostyl.pl/ Dzięki nim udało mi się skompletować odpowiednie dla mnie kosmetyki. Wcześniej kupowałam "na ślepo" i zawsze źle trafiałam.
- rozka3
Niewątpliwie worki pod oczami to duży problem. Zamiast je maskować, to lepiej podjąć się ich zmniejszenia lub likwidacji. Jest na to bowiem wiele różnych mniej lub więcej skutecznych sposobów. Poczytajcie sobie na ten temat. Myślę, że warto znaleźć przyczyną i ją wyeliminować, aby wyglądać idealnie. Twarz dzięki temu będzie wyglądała młodziej i pogodniej.
- Danutauta
Żeby makijaż się dobrze trzymał i wszystko było z nim ok to trzeba też o odpowiednią bazę zadbać. Ja dlatego mam z Bielendy z serii make up academie taką rozświetlająca baze pod makijaż 3w1 <3 super efekt daje
- Martyna
Znacie jakiś dobrze kryjący korektor pod oczy? Mam jeden, który niby fajnie się sprawdza ale jest dość ciężki.. Do codziennego użytku muszę poszukać czegoś z lżejszą formułą Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Post autor: waluśka »
Uzywam Bourjois Healthy Mix i jestem zadowolona. W koncu cos co dzialamelike22 pisze: ↑13 gru 2018, 14:01 Odkąd pamiętam walczę z cieniami pod oczami. I nic nie pomaga. Postanowiłam więc zainwestować w dobry korektor. Sporo o tym czytałam, ale nadal nie wiem co wybrać. Macie doświadczenie w wyborze takich kosmetyków? Na co zwrócić uwagę przy zakupie korektora? No i jak wybrać ten właściwy? Za wszystkie porady z góry dziękuję.
Post autor: paździochowa »
a gdzie taki kupie? nie znam firmywaluśka pisze: ↑25 paź 2021, 23:52Uzywam Bourjois Healthy Mix i jestem zadowolona. W koncu cos co dzialamelike22 pisze: ↑13 gru 2018, 14:01 Odkąd pamiętam walczę z cieniami pod oczami. I nic nie pomaga. Postanowiłam więc zainwestować w dobry korektor. Sporo o tym czytałam, ale nadal nie wiem co wybrać. Macie doświadczenie w wyborze takich kosmetyków? Na co zwrócić uwagę przy zakupie korektora? No i jak wybrać ten właściwy? Za wszystkie porady z góry dziękuję.
Post autor: waluśka »
kiedys kupilam w drogerii pod domem ale juz nie sprowadzaja, teraz na notino zamawiam bo dobra cenapaździochowa pisze: ↑26 paź 2021, 12:27a gdzie taki kupie? nie znam firmywaluśka pisze: ↑25 paź 2021, 23:52Uzywam Bourjois Healthy Mix i jestem zadowolona. W koncu cos co dzialamelike22 pisze: ↑13 gru 2018, 14:01 Odkąd pamiętam walczę z cieniami pod oczami. I nic nie pomaga. Postanowiłam więc zainwestować w dobry korektor. Sporo o tym czytałam, ale nadal nie wiem co wybrać. Macie doświadczenie w wyborze takich kosmetyków? Na co zwrócić uwagę przy zakupie korektora? No i jak wybrać ten właściwy? Za wszystkie porady z góry dziękuję.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci