Kosmetyki wegańskie do włosów
Wszystko o perfumach, świecie zapachów i kosmetyków. Rozmawiamy o kompozycjach zapachowych, wyjątkowych kombinacjach i aromatach.
Kosmetyki wegańskie do włosów
Post autor: Kaśkaa23 »
Po ostatnim lecie mam strasznie zniszczone włosy. Znowu potwierdziło się u mnie, że woda morska i słońce działają na mnie tragicznie... Co możecie polecić, by odbudować takie włosy? Mam nadzieję, że szybko uda mi się znaleźć coś, co naprawdę mi bardzo pomoże.
Re: Kosmetyki wegańskie do włosów
Post autor: Róża »
A sprawdzałaś ampułki Resistance Bambu z inoar? Ja słyszałam na ich temat sporo dobrych opinii. Podobno genialnie nawilżają i wnikają wgłąb włosa, dzięki czemu są tak skuteczne. Myślę, że warto je sprawdzić, więc sama się przekonaj o ich działaniu
Post autor: Elżbieta »
Tak, to fakt. Działają silnie odmładzająco i dają szybki efekt. Skoro szukasz czegoś skutecznego, to na pewnow arto zwróć uwagę na takie preparaty. Jednak w tym aspekcie jakość odgrywa bardzo duże znaczenie, więc warto zwrócić na to uwagę już teraz...
Post autor: Aniołek »
Czemu nie? Chodzi w końcu o to, byście zawsze dobierały jak najlepsze kosmetyki do włosów. Akurat o tym inoarze słyszałam sporo dobrego. Dla mnie ważne jest to, że ma wegańską formułę i składa się ze składników roślinnych, co współgra z moją filozofią życia
Post autor: Kaśkaa23 »
Brzmi to wszystko naprawdę dobrze! W takim razie będę musiała zapoznać się bliżej z tymi produktami i dokonać zakupu, bo już normalnie nie wytrzymuję z moją szopą na głowie A na następne lato po prostu znajdę jakieś dobre specyfiki zapobiegające wysuszaniu.
Post autor: ośka »
Ja jakiś czas temu całkowicie zmieniłam pielegnacje włosów na bardziej swiadoma,ale jeszcze nie udało mi się dobrać odpowiednich dla siebie kosmetyków , cały czas szukamKaśkaa23 pisze: ↑30 sie 2021, 23:52 Po ostatnim lecie mam strasznie zniszczone włosy. Znowu potwierdziło się u mnie, że woda morska i słońce działają na mnie tragicznie... Co możecie polecić, by odbudować takie włosy? Mam nadzieję, że szybko uda mi się znaleźć coś, co naprawdę mi bardzo pomoże.
- kawiorka
Ja już od dłuższego czasu to samo. Troche czytałam na temat pielęgnacji włosów, zrobiłam sobie test na porowatość i na tej podstawie dobrałam kosmetyki no i co kilka dni robie też olejowanie włosów, są dzięki temu nawilżone i pełne blasku. Świetna metoda na to , żeby włosy ładnie wyglądały
Post autor: SylwiaĆ »
Eveline ma całą serię kosmetyków do włosów Hair2Love wegańskich właśnie. W Biedronce kupiłam min. odżywki do PEH. Najczęstszy powód łamliwości włosa jest wtedy kiedy jest suchy i poszarpany przez złe zabiegi pielęgnacyjne. I kiepskie kosmetyki. A tutaj dobry skład pomoże odbudować włosy
Post autor: ośka »
Ooo to może poleciłabyś mi coś konkretnego do tego olejowania wlosów?kawiorka pisze: ↑15 wrz 2021, 8:07 Ja już od dłuższego czasu to samo. Troche czytałam na temat pielęgnacji włosów, zrobiłam sobie test na porowatość i na tej podstawie dobrałam kosmetyki no i co kilka dni robie też olejowanie włosów, są dzięki temu nawilżone i pełne blasku. Świetna metoda na to , żeby włosy ładnie wyglądały
Post autor: Bernaś »
Dla mnie peruka to jednak jest ostateczność. Chciałabym zahamować wypadanie włosów i ewentualnie odbudować fryzurę za jakiś czas. Widzę, że coraz częściej pojawiają się reklamy rozmaitych specyfików w tabletkach... pytanie, czy to faktycznie działa? Czy tabletki mogą pomóc zahamować wypadanie włosów?
Jeśli tak, to czy mogę zaufać takim zestawieniom: https://www.zadbanewlosy.pl/tabletki-na ... w-ranking/ ? Czy tabletki na włosy faktycznie działają?
Jeśli tak, to czy mogę zaufać takim zestawieniom: https://www.zadbanewlosy.pl/tabletki-na ... w-ranking/ ? Czy tabletki na włosy faktycznie działają?
- kawiorka
To serum jest swietne https://www.notino.pl/macadamia-natural ... ow-wlosow/ bardzo intenstywnie nawilza, regeneruje i odzywia wlosy szybko sie wchlania i pozostawia wlosy piekne, blyszczace mi sie tez latwiej rozszczesuja od kiedy to stosujeośka pisze: ↑20 wrz 2021, 13:54Ooo to może poleciłabyś mi coś konkretnego do tego olejowania wlosów?kawiorka pisze: ↑15 wrz 2021, 8:07 Ja już od dłuższego czasu to samo. Troche czytałam na temat pielęgnacji włosów, zrobiłam sobie test na porowatość i na tej podstawie dobrałam kosmetyki no i co kilka dni robie też olejowanie włosów, są dzięki temu nawilżone i pełne blasku. Świetna metoda na to , żeby włosy ładnie wyglądały
Post autor: łajba »
Moim odkryciem jest taka marka farb do włosów jak Color&Soin. Ma w sobie naturalne ekstrakty np. z owsa, kukurydzy, pszenicy, a farby są wolne od chemii - amoniaku, parabenów, niklu etc. Super produkt - dostępny w wielu odcieniach, idealnie kryjący siwe włosy i nie testowany na zwierzętach. BOMBA!!!
Post autor: Taczłos »
Nasza zdolność do odczuwania ciepła, zimna i dotyku jest niezbędna do przetrwania i stanowi podstawę naszej interakcji z otaczającym nas światem. W naszym codziennym życiu uznajemy te doznania za oczywiste, ale w jaki sposób inicjowane są impulsy nerwowe, aby można było odczuwać temperaturę i ciśnienie? To pytanie zostało rozwiązane przez tegorocznych laureatów Nagrody Nobla
Post autor: Ż_Zdrojkowa »
Wegańskie kosmetyki są naprawdę fajne, ale niestety nie są jakoś szeroko dostępne. Ja zawsze staram się wybierać chociażby ekologiczne kosmetyki - https://wyspazdrowia.pl/ekologiczne-kos ... -stosowac/ . Przykładam dużą wagę do tego, co kupuję. Uważam, że mniej a lepszych. Mam w swojej szafie w łazience naprawdę tylko kilka kosmetyków, ale to jest dla mnie wystarczające.
Post autor: KarolŚ »
Podrzucam Wam link do tego sklepu z kosmetykami dla panów - https://barbersupply.pl/cat-pol-1214553 ... losow.html Panowie coraz częściej tak samo o siebie dbają, więc dobze że mają możliwość równie szerokiego wyboru kosmetyków. Ja z tego faktu bardzo się cieszę. Jakie należą do Waszych ulubionych?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci