perfumik.pl - opinie
Wszystko o perfumach, świecie zapachów i kosmetyków. Rozmawiamy o kompozycjach zapachowych, wyjątkowych kombinacjach i aromatach.
- ewana
perfumik.pl - opinie
hej wszystkim szukałam ostatnio nowej perfumerii internetowej i na fb znalazłam perfumik.pl. Przejrzałam ich stronkę i przyznam, że ofertę mają meeega rozbudowaną. Czy ktoś juz u nich zamawiał i może sie podzielić opinią ?
- kinia85
Re: perfumik.pl - opinie
ja to najlepiej się czuje w zapachach orientalno-drzewnych wiec z reguły takie lądują w koszyku jak masz jakieś konkretne upodobania albo ulubione zapachy a nie mozesz ich znalezc u nich w sklepie to najlepiej do nich napisac, chętnie pomagają i doradzają
- kinia85
- ewana
doszło doszło. jakoś tak bardzo szybko, chyba po 2 dniach ogólnie jestem zachwycona zapachy są rzeczywiście bardzo wyraziste a przy tym trwałe Już przymierzam się do kolejnego zamówienia, tym razem wezmę też coś dla męża
- kinia85
no i super ewana, że jesteś zadowolona nie wiem czy śledzisz stronkę na bieżąco ale ostatnio widziałam, ze oferta została rozszerzona także o oryginalne perfumy w większych objętościach ( od 30 ml w górę).
- Vivienne00
Post autor: Vivienne00 »
Poczytajcie sobie o tych internetowych perfumeriach np. w tym wątku Nie wiedziałam, że takie rzeczy się ludziom przytrafiają...
- Migotka
Ja lubię mieć perfumy zawsze przy sobie, dlatego też często kupuję perfumetki w mniejszych rozmiarach, które bez problemu mieszczą się w każdej torebce Najczęściej kupuję je w sklepie internetowym https://perfumetki.pl/, gdzie mają spory wybór i naprawdę bardzo atrakcyjne, niewygórowane ceny Polecam i Wam się tam rozejrzeć
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci