Perfumy na święta
Wszystko o perfumach, świecie zapachów i kosmetyków. Rozmawiamy o kompozycjach zapachowych, wyjątkowych kombinacjach i aromatach.
Perfumy na święta
Post autor: elenoroś »
Cześć wszystkim. Wiem, że dopiero październik, ale czas szybko leci, a ja lubię mieć już za wczasu wszystko zaplanowane. W tym roku na święta przyjeżdżają moje siostry i chcę im kupić w prezencie jakieś naprawę ładne perfumy, markowe, cena nie gra roli. Zapach musi być trwały. Najlepiej coś z wyższej półki
Re: Perfumy na święta
Post autor: baśkacza »
O bardzo ciekawy wątek, dołączę się do pytania, bo moim zdaniem najwyższa pora już zastanawiać się nad prezentami. Niedługo w ogóle black friday, może jakieś fajne promki będąelenoroś pisze: ↑19 paź 2021, 20:24 Cześć wszystkim. Wiem, że dopiero październik, ale czas szybko leci, a ja lubię mieć już za wczasu wszystko zaplanowane. W tym roku na święta przyjeżdżają moje siostry i chcę im kupić w prezencie jakieś naprawę ładne perfumy, markowe, cena nie gra roli. Zapach musi być trwały. Najlepiej coś z wyższej półki
Post autor: łapucha »
Z chęcią bym coś doradziła, ale nie piszesz jakie zapachy Twoje siostry lubią. Bo mam namiar na bardzo fajną perfumerię online mianowicie https://aleperfumeria.pl/pl/ i zdecydowanie polecam tutaj robić zakupy - jest szeroki wybór i naprawdę sporo promocji się pojawia. W październiku w dodatku dostawa jest darmowa przy zakupach powyżej 99 zł
Post autor: eleonoroś »
No tak racja, faktycznie nie napisałam. Nie mają one jakoś ściśle sprecyzowanych gustów co do zapachów, jednak pewna jestem że jedna woli kwiatowe nuty, druga bardziej zmysłowe więc w tym kierunku bym podążała. I jeszcze przy okazji powiedzcie mi czy lepiej woda perfumowana czy esencja perfum? Co jest trwalsze
Post autor: Lusia31 »
W sklepie https://tanie-zakupy.pl/ możecie znaleźć wiele perfum inspirowanych znanymi markowymi zapachami, za bardzo fajną cenę. Testowałam niektóre zapachy i mam wrażenie, że trzymają się dłużej niż oryginały, a zapach jest prawie taki sam Do tego możecie tam znaleźć mnóstwo ciekawych pomysłów na prezenty dla całej rodziny. Ja na urodziny kupiłam mężowi kilka narzędzi, a dzieciakom kupuje bardzo ciekawe zabawki ; )
Post autor: binny »
Esencja ma większy procent zaperfumowania, jest bardziej skoncetrowana. Osobiście nigdy esencji nie kupuję, tylko wody perfumowane i tak są bardzo trwałe. Na ubraniach potrafią wiele dni się utrzymywać, gwarantuję. Zwłaszcza jeśli chodzi o takie marki jak Chanel czy Dior i je właśnie polecam.eleonoroś pisze: ↑23 paź 2021, 1:06 No tak racja, faktycznie nie napisałam. Nie mają one jakoś ściśle sprecyzowanych gustów co do zapachów, jednak pewna jestem że jedna woli kwiatowe nuty, druga bardziej zmysłowe więc w tym kierunku bym podążała. I jeszcze przy okazji powiedzcie mi czy lepiej woda perfumowana czy esencja perfum? Co jest trwalsze
Post autor: grabka »
Ja też zawsze lubie miec wszystko zawczasu ogarniete sama sie zastanawiam nad zakupem jakichs eleganckich perfum, ale obawiam sie, że nie trafie z zapachem i co wtedy??elenoroś pisze: ↑19 paź 2021, 20:24 Cześć wszystkim. Wiem, że dopiero październik, ale czas szybko leci, a ja lubię mieć już za wczasu wszystko zaplanowane. W tym roku na święta przyjeżdżają moje siostry i chcę im kupić w prezencie jakieś naprawę ładne perfumy, markowe, cena nie gra roli. Zapach musi być trwały. Najlepiej coś z wyższej półki
Post autor: kwiatek131 »
Witam wszystkie osoby zainteresowane tematem perfum. Jeżeli chodzi o mnie, to wybór perfum jest zawsze trudną decyzją, poniewaz nigdy nie moge się zdecydować jakie perfumy zakupić. Uważam, że obecnie wybór perfum jest ogromny, w sieci można znalezc mnóstwo tańszych zamienników, których ja nie jestem zwolennikiem, ponieważ często mają paskudny zapach. Moim zdaniem perfumy są również idealnym pomysłem na prezent, jakie Wy macie zdanie w tym temacie?
Post autor: klonik »
Myślę, że warto zastanowić się nad prezentami na Wielkanoc. Co was inspiruje? Osobiście skłaniam się ku temu zestawowi świątecznemu: https://smaczajama.pl/pl/p/Zestaw-Swiat ... 100g/13651. Ogólnie oferta tego sklepu bardzo mi się podoba, więc zdecydowanie warto tam zajrzeć.
- peregrin
Wydaje mi się, że mogą wam się jednak spodobać paczki świąteczne dla pracowników . Ogólnie bardzo dużo osób je sobie zachwalało, upominki są bardzo eleganckie, a do tego zamówienia są tutaj szybko realizowane
Post autor: Elerok »
Dobre perfumy to inwestycja w siebie. Odkąd zaczęłam kupować na https://www.stylsopot.pl, nie zawiodłam się ani razu. Zapachy są trwałe, a ceny przystępne, więc naprawdę warto.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci