trądzik - nie chcę żeby wrócił
trądzik - nie chcę żeby wrócił
Post autor: Żańcia »
Re: trądzik - nie chcę żeby wrócił
Post autor: Kaśśśka »
Słyszałam że mydło z aktywnym węglem jest lepsze? O tym kremie nie słyszałam, to jedyny krem którego używasz?Kaśśśka pisze: ↑13 kwie 2021, 19:24 Trądzik to problem od wewnątrz żaden krem ci nie pomoże na tyle co odpowiednia, zrównoważona dieta, zero używek itp. Ale dobór kosmetyków też jest bardzo ważny. Odpowiednie specyfiki z apteki pomogą, bo te drogeryjne to nie bardzo się nadają Ja stosuję 3 zasady. Po pierwsze twarz myję tylko mydełkiem siarkowym i wycieram ręcznikiem, który jest tylko do twarzy. Pod makijaż używam kremu Keracnyl PP który matuje cerę. A gdy jestem w domu zmywam wszystko i pozwalam skórze oddychać nic na nią nie nakładając. I nie mam nawrotów trądziku, cera jest w porządku
Post autor: Kaśśśka »
Dziękuję za polecenie. Widze po cenach że są w porządku, więc myślę że warto wypróbowaćKaśśśka pisze: ↑15 kwie 2021, 10:03 Nie wiem, które jest lepsze i w jakiej sytuacji. Mi polecano siarkowe, używam już długo i działa rewelacyjnie. Nie mam do niego zastrzeżeń. Siarka usuwa nadmiary sebum i świetnie oczyszcza. Gdy stosowałam leki na trądzik używałam wielu kremów nawilżających do twarzy, ale gdy mam go teraz zaleczonego to redukuję kosmetyki do minimum. Keracnyl działa dobrze na cerę, dzięki niemu nawet jak coś wyskoczy to mniejsze i szybciej znika. I nie potrzebuję żadnego dodatkowego kremu
Post autor: arieluśka »
- doria32
- crystal
również o Keracnyl PP mam bardzo dobre zdanie. łagodzi zmiany trądzikowe i przynosi ulgę. cały czas go stosujęKaśśśka pisze: ↑15 kwie 2021, 10:03 Nie wiem, które jest lepsze i w jakiej sytuacji. Mi polecano siarkowe, używam już długo i działa rewelacyjnie. Nie mam do niego zastrzeżeń. Siarka usuwa nadmiary sebum i świetnie oczyszcza. Gdy stosowałam leki na trądzik używałam wielu kremów nawilżających do twarzy, ale gdy mam go teraz zaleczonego to redukuję kosmetyki do minimum. Keracnyl działa dobrze na cerę, dzięki niemu nawet jak coś wyskoczy to mniejsze i szybciej znika. I nie potrzebuję żadnego dodatkowego kremu
Post autor: Kamilą20 »
Post autor: reńka »
Post autor: tresińka »
- agata
- maskali
Post autor: marceluś4433 »
Post autor: sankiś3444 »
cmcdermott pisze:Widzę, że są już tutaj osoby, które stosowały Keracnyl PP. Dla mnie to rewelacja, ponieważ tylko on był w stanie załagodzić podrażnienia, które pojawiały się przy trądziku. Koniecznie sobie go sprawdźcie, bo jest w stanie zdziałać cuda na Waszej twarzy. Radzi sobie też z suchą skórą.
A możesz powiedzieć mi, jak często stosujesz ten krem? Jeśli przed makijażem to na pewno rano po pielęgnacji, a wieczorem również? Czy stosujesz go zamiennie z innym produktem? Innym kremem?
Post autor: oliś4333 »
- agacia
Post autor: syśka »
Również jestem tego samego zdania, mydło wysusza a to dodatkowo pogłębia problem... Osobiście mogę polecić ci żel micelarny Nanili - świetnie oczyszcza skórę i jednocześnie ją nawilża, pozostawiając gładką i mięciutką.reńka pisze: ↑31 maja 2021, 19:03 Co do kwestii oczyszczania twarzy skóry trądzikowej to nie wiem do końca czy mydło jest dobrym pomysłem....
Post autor: kaśa00 »
Post autor: GrażkaŻ85 »
Post autor: aśka9433 »
Post autor: śliwa09 »
Post autor: Róża »
niszczenie dokumentów gdynia
Post autor: kaśka88 »
Post autor: żuczek »
Sama mam spory trądzik i sie wlasnie zastanawiam, jak z tym walczyc. Moze jakies kosmetyki skuteczne? polecacie coś?Żańcia pisze: ↑12 kwie 2021, 12:56 Jak radzicie sobie z uporczywym trądzikiem ? Wyjątkowo trudno jest wyleczyć takie problemy skórne, jednak mi po wielu latach się udało. Później miałam łagodniejszą formę trądziku, którą też skutecznie zwalczyłam. Obecnie sytuacja jest o wiele lepsza, ale używając kremów na co dzień nie chcę zaszkodzić cerze. Co stosujecie w takich wypadkach?
- kawiorka
Na trądzik, to tylko jakieś skuteczne dermokosmetyki . Ja sobie w ten sposób poradziłam ze zmianami na twarzyżuczek pisze: ↑13 wrz 2021, 21:05Sama mam spory trądzik i sie wlasnie zastanawiam, jak z tym walczyc. Moze jakies kosmetyki skuteczne? polecacie coś?Żańcia pisze: ↑12 kwie 2021, 12:56 Jak radzicie sobie z uporczywym trądzikiem ? Wyjątkowo trudno jest wyleczyć takie problemy skórne, jednak mi po wielu latach się udało. Później miałam łagodniejszą formę trądziku, którą też skutecznie zwalczyłam. Obecnie sytuacja jest o wiele lepsza, ale używając kremów na co dzień nie chcę zaszkodzić cerze. Co stosujecie w takich wypadkach?
Post autor: Aniołek »
Post autor: żuczek »
Oooo to moze dasz namiar na konkretne kosmetyki? wolalabym cos sprawdzonego, bo juz mam dosc tego jak moja cera wyglądakawiorka pisze: ↑15 wrz 2021, 8:21Na trądzik, to tylko jakieś skuteczne dermokosmetyki . Ja sobie w ten sposób poradziłam ze zmianami na twarzyżuczek pisze: ↑13 wrz 2021, 21:05Sama mam spory trądzik i sie wlasnie zastanawiam, jak z tym walczyc. Moze jakies kosmetyki skuteczne? polecacie coś?Żańcia pisze: ↑12 kwie 2021, 12:56 Jak radzicie sobie z uporczywym trądzikiem ? Wyjątkowo trudno jest wyleczyć takie problemy skórne, jednak mi po wielu latach się udało. Później miałam łagodniejszą formę trądziku, którą też skutecznie zwalczyłam. Obecnie sytuacja jest o wiele lepsza, ale używając kremów na co dzień nie chcę zaszkodzić cerze. Co stosujecie w takich wypadkach?
- kawiorka
jesli chodzi o trądzik, to super mi sie sprawdził ten krem https://www.notino.pl/la-roche-posay/effaclar/ gleboko oczyszcza cere, redukuje powstawanie porów i zapobiega ogolnie powstawaniu niedoskonalosciżuczek pisze: ↑20 wrz 2021, 14:09Oooo to moze dasz namiar na konkretne kosmetyki? wolalabym cos sprawdzonego, bo juz mam dosc tego jak moja cera wyglądakawiorka pisze: ↑15 wrz 2021, 8:21Na trądzik, to tylko jakieś skuteczne dermokosmetyki . Ja sobie w ten sposób poradziłam ze zmianami na twarzyżuczek pisze: ↑13 wrz 2021, 21:05
Sama mam spory trądzik i sie wlasnie zastanawiam, jak z tym walczyc. Moze jakies kosmetyki skuteczne? polecacie coś?
Post autor: oliśka88 »
Trzeba sobie jakoś radzić!Kaśśśka pisze: ↑13 kwie 2021, 19:24 Trądzik to problem od wewnątrz żaden krem ci nie pomoże na tyle co odpowiednia, zrównoważona dieta, zero używek itp. Ale dobór kosmetyków też jest bardzo ważny. Odpowiednie specyfiki z apteki pomogą, bo te drogeryjne to nie bardzo się nadają Ja stosuję 3 zasady. Po pierwsze twarz myję tylko mydełkiem siarkowym i wycieram ręcznikiem, który jest tylko do twarzy. Pod makijaż używam kremu Keracnyl PP który matuje cerę. A gdy jestem w domu zmywam wszystko i pozwalam skórze oddychać nic na nią nie nakładając. I nie mam nawrotów trądziku, cera jest w porządku
___
usuwanie dpf wrocław
Post autor: ewuś71 »
Jak sobie radzić?Żańcia pisze: ↑12 kwie 2021, 12:56 Jak radzicie sobie z uporczywym trądzikiem ? Wyjątkowo trudno jest wyleczyć takie problemy skórne, jednak mi po wielu latach się udało. Później miałam łagodniejszą formę trądziku, którą też skutecznie zwalczyłam. Obecnie sytuacja jest o wiele lepsza, ale używając kremów na co dzień nie chcę zaszkodzić cerze. Co stosujecie w takich wypadkach?
___
https://2tur.pl/
- alea
Post autor: ZofiaŻ »
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi