Perfumy dla teściowej
Szukasz perfum na prezent dla bliskiej osoby? Radzimy, czym kierować się przy zakupie, jak szukać, które zapachy są uniwersalne.
- Romantyczka27
Perfumy dla teściowej
Post autor: Romantyczka27 »
Teściowa ma 3 dni urodziny i totalnie nie mam pomysłu na prezent Wczoraj przechodziłam koło drogerii i tak się zaczęłam zastanawiać czy perfum i np. krem o tym samym zapachu to byłby dobry pomysł? Mniej więcej wiem jakich teściowa perfum używa, więc raczej w gust trafię. Ale zastanawiam się czy wypada. Co o tym sądzicie?
- Korkova_12
Re: Perfumy dla teściowej
Post autor: Korkova_12 »
Jak mówisz o teściowej i perfumach to pierwsze co przychodzi mi do głowy to Armani in Love with you
Ale nie wiem, czy do tych perfum znajdziesz jakis krem.
Ja kiedyś dostałam taki zestaw z Diora i chyba jeden miałam Lancome La vie est belle
Ale nie wiem, czy do tych perfum znajdziesz jakis krem.
Ja kiedyś dostałam taki zestaw z Diora i chyba jeden miałam Lancome La vie est belle
- Lucynka
Według mnie połączenie kremu i perfum o tym samym zapachu to świetny pomysł. Dzięki temu utrwali się zapach samych perfum tylko nie wiem co do wyboru... Pamiętaj, aby wziąć pod uwagę temperament teściowej
- Marian34
Może warto to skonsultować z jakimś bliskim znajomym? To może być dobre rozwiązanie.
Na podstawie własnej biografii można przecież stworzyć nieskończoną liczbę historii. Niekoniecznie prawdziwych...
- Janka
A może kup jej perfumy od Caroliny Herrery? Good Girl nie tylko mają wyjątkowy zapach, ale również wspaniale się prezentują. Flakonik wykonany w kształcie obcasa zachwyci chyba każdą kobietę...
- Sopelek
Zgadzam się z rozmówczynią powyżej. Taka oryginalna forma opakowania perfum jest naprawdę zachwycająca...Janka pisze: ↑23 kwie 2019, 14:49 A może kup jej perfumy od Caroliny Herrery? Good Girl nie tylko mają wyjątkowy zapach, ale również wspaniale się prezentują. Flakonik wykonany w kształcie obcasa zachwyci chyba każdą kobietę...
- kasia15
Na imieniny teściowej kupiłam jej w prezencie fajny delikatny perfum a do tego ciekawą książkę pt " Teściowe muszą zniknąć " . Zamówiłam ją przez tą księgarnię tutaj https://www.taniaksiazka.pl/tesciowe-mu ... 69932.html . To zabawny, lekki kryminał, pełen zaskakujących zwrotów akcji.
Post autor: misiapyśka »
Tak, to mój sprawdzony zestaw prezentowyLucynka pisze: ↑23 kwie 2019, 11:36 Według mnie połączenie kremu i perfum o tym samym zapachu to świetny pomysł. Dzięki temu utrwali się zapach samych perfum tylko nie wiem co do wyboru... Pamiętaj, aby wziąć pod uwagę temperament teściowej
-
agencja eventowa Poznań
Post autor: CódownaSynowa »
Ja mojej teściowej ostatnio kupiłam te perfumy: https://www.notino.pl/cacharel/noa-woda ... la-kobiet/
uwielbia je i przyjmie każdą ilość - nawet na zapas Choć w sumie jakby był krem o takim zapachu to pewnie bym też pomyślała o takim dodatku
uwielbia je i przyjmie każdą ilość - nawet na zapas Choć w sumie jakby był krem o takim zapachu to pewnie bym też pomyślała o takim dodatku
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci