Kalaaps.pl opinie

Jak wybrać idealne perfumy? Jak i gdzie kupować przez internet? Jak nie zginąć w ogromie informacji o składnikach, nutach zapachowych i aromatach? Radzimy, przestrzegamy, pomagamy.
Awatar użytkownika
Orzeszek

Kalaaps.pl opinie

Post autor: Orzeszek »

Chciałabym kupić sobie markowe, dobre perfumy. Od dłuższego czasu szukam dobrej perfumerii, w której będę mogła kupić kosmetyki sobie i mężowi. W internecie znalazłam perfumerię Kalaaps - o tu http://kalaaps.pl/. Mają duży wybór perfum. Znacie ich? Jakie macie o nich opinie?
Awatar użytkownika
Elizka

kalaaps.pl opinie

Post autor: Elizka »

Znam Kalaaps, bo często tam zamawiam perfumy sobie albo bliskim na prezent. Wybór jest bardzo duży, a ceny markowych perfum niższe niż w innych drogeriach, więc się opłaca. Moja opinia o nich jest bardzo dobra i polecam tam zakupy. Myślę, że znajdziesz to czego potrzebujesz i to w dobrej cenie.
Awatar użytkownika
misia22

Kalaaps.pl opinie

Post autor: misia22 »

Na http://kalaaps.pl/ zamówiłam raz perfumy i jestem zadowolona. Kupiłam wtedy perfumy mężowi i z jego opinii wynika, że zapach jest naprawdę bardzo fajny. Mi też podobają się ich zapachy i wiem, że będę tam wracać. Tobie też polecam, bo faktycznie dostarczają oryginały.
Awatar użytkownika
Jadzia

Kalaaps.pl opinie

Post autor: Jadzia »

Drogerię Kalaaps jakiś czas temu poleciła koleżanka. Z ciekawości poczytałam o nich opinie i złożyłam większe zamówienie. Ceny zachęcają do kupna markowych perfum. Ja jestem zadowolona z jakości ich kosmetyków i polecam wszystkim.
Awatar użytkownika
IwonkaKa

Kalaaps.pl opinie

Post autor: IwonkaKa »

Ja akurat na http://kalaaps.pl/ zamówiłam zestaw perfum, bo miał to być prezent dla mamy. Byłam zaskoczona, że cena takich dobrych perfum nie jest wygórowana. W innych drogeriach stacjonarnych byłyby o wiele droższe. Bardzo Ci polecam, bo i jakoś dobra, i szybka wysyłka oraz dostawa.
Awatar użytkownika
Olga43

Kalaaps.pl opinie

Post autor: Olga43 »

Nie znałam drogerii Kalaaps, a trafiłam na nią przez przypadek, przeglądając strony z kosmetykami. Poszukałam opinii o nich, bo zastanawiały mnie niższe ceny niż w drogeriach stacjonarnych. Polecam sprawdzić ich perfumy, paczka przyszła szybko, wszystko było ok. Te same perfumy, które kupuję stacjonarnie, u nich były ok. 30% tańsze. A też oryginalne.
Awatar użytkownika
Greta

Kalaaps.pl opinie

Post autor: Greta »

Potwierdzam wszystkie dobre opinie o tej perfumerii z linka http://kalaaps.pl/. Mają bardzo dobre ceny kosmetyków, perfumy kupuję praktycznie tylko u nich, bo mam do nich zaufanie. Przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystkie produkty były odpowiednio zabezpieczone, więc jestem zadowolona. Zawsze wszystko na tiptop.
Awatar użytkownika
miriam

Kalaaps.pl opinie

Post autor: miriam »

Ja też tam zamawiałam perfumy i jestem zdziwiona jak szybko przyszła paczka. Zależało mi na czasie, bo perfumy miały być prezentem dla koleżanki, a bałam się, że nie przyjdzie na czas. Poza tym na Kalaaps jest duży wybór, a wiadomo, że markowe perfumy starczają na dłużej. Inne kosmetyki też zamawiałam i nie było problemów. Zamów - sama się przekonasz :)
Awatar użytkownika
doria32

Kalaaps.pl opinie

Post autor: doria32 »

Muszę przyznać, że nigdy nie słyszałam perfumerii Kalaaps, ale wasze opinie sprawiły, że mam ochotę tam coś zamówić. Z ciekawości przejrzałam ich produkty na stronie https://kalaaps.pl/ i są same dobre marki - wszystko to co lubię. Zamówię, sprawdzę i dam znać, ale czuję, że wszystko będzie ok :) Wasze opinie w końcu o czymś świadczą :)
Awatar użytkownika
figa

Kalaaps.pl opinie

Post autor: figa »

Skoro już tyle zostało powiedziane o Kalaaps, to ja jeszcze dodam, że mają tam fajne akcesoria do włosów. Kupiłam u nich dwie spinki, które idealnie nadają się na jakieś rodzinne uroczystości czy na wesele. Są stylowe, a cena za takie cuda jest niewysoka. Na razie nie potrzebuję perfum, bo mam, ale następne kupię tam. Też zauważyłam, że mają dużo niższe ceny.
Awatar użytkownika
Sylwia

Kalaaps.pl opinie

Post autor: Sylwia »

Na https://kalaaps.pl/ często zamawiam produkty. I to zarówno dla siebie (tu głównie perfumy), jak i do swojego salonu. Zajmuję się wizażem i potrzebuję kosmetyków najwyższej jakości. W tym sklepie w dobrych cenach kupuję wiele markowych produktów. Dostarczają produkty szybko i dobrze zapakowane więc nie ma żadnych uszkodzeń.
Awatar użytkownika
janka01

Kalaaps.pl opinie

Post autor: janka01 »

Szukałam fajnego pomysłu na prezent na Dzień Chłopaka. Koleżanka pokazała mi sklep z perfumami Kalaaps. Mają markowe zapachy dla pań i panów, a ceny są zdecydowanie niższe niż w innych drogeriach. Jestem pewna, że regularnie będę u nich zamawiać perfumy.
Awatar użytkownika
zuzia274

Kalaaps.pl opinie

Post autor: zuzia274 »

Sklep http://kalaaps.pl/ to jeden z moich ulubionych. Mają najlepsze markowe perfumy i to w niezłych cenach. Uważam, że lepiej zapłacić więcej za dobry zapach niż kupować marnej jakości perfumy, które tracą szybko zapach. U nich znajdziemy te najlepsze.
Awatar użytkownika
terenia5

Kalaaps.pl opinie

Post autor: terenia5 »

Nie znałam Kalaaps, ale siostra zamawiała u nich perfumę i zapytała mnie, czy też chcę. Z ciekawości poczytałam o nich i zamówiłam u nich zapach sobie i mężowi. Muszę przyznać, że mają dobrą jakość, a ceny są niższe niż w innych drogeriach, nawet tych internetowych.
Awatar użytkownika
kasia789

Kalaaps.pl opinie

Post autor: kasia789 »

Perfumeria http://kalaaps.pl/ to od wielu miesięcy mój ulubiony sklep. Kupiłam tam perfumy sobie, chłopakowi, a nawet mamie i tacie na prezent. Opłaca się tam kupować, bo perfumy są markowe, a można trafić na niezłe promocje. Przesyłki zawsze były w porządku, nic nie było zniszczone.
Awatar użytkownika
renia2

Kalaaps.pl opinie

Post autor: renia2 »

Sklep Kalaaps znalazłam przez przypadek, szukając inspiracji na prezent siostrze. Ona zawsze lubiła markowe perfumy o intensywnych zapachach, a tam znalazłam takich pełno. Ceny też są nieco niższe niż w drogeriach na mieście, a wiadomo, że za markowe zapachy trzeba więcej zapłacić. Ogólnie polecam ich.
Awatar użytkownika
sonata99

Kalaaps.pl opinie

Post autor: sonata99 »

Używam wyłącznie perfum markowych, bo są trwalsze i wydajniejsze. Wiadomo, że zapachy od znanych producentów są droższe, dlatego szukałam taniej drogerii. Taką okazał się sklep http://kalaaps.pl/. Wybór perfum jest bardzo duży, a wybrać można zapachy dla kobiet oraz mężczyzn.
Awatar użytkownika
emilia011

Kalaaps.pl opinie

Post autor: emilia011 »

Kalaaps to moje niedawne odkrycie i wiem, że będę stałą ich klientką. Swoje ulubione perfumy zamówiłam u nich za dużo niższą cenę niż w innych drogeriach. Można też czasami znaleźć niezłe promocje. Kolejnym atutem jest fakt, że mają perfumy i dla kobiet, i dla mężczyzn.
Awatar użytkownika
dora82

Kalaaps.pl opinie

Post autor: dora82 »

Ja z kolei na http://kalaaps.pl/ zamówiłam perfumy na prezent mojej mamie i siostrze. Jestem zachwycona zapachami, choć akurat te perfumy zamówiłam po raz pierwszy. Potwierdzam, że ceny mają znacznie lepsze niż w drogeriach stacjonarnych. Polecam ten sklep.
Awatar użytkownika
monia43

Kalaaps.pl opinie

Post autor: monia43 »

Wszystkie perfumy zamawiam na Kalaaps, bo mają tam moje ulubione zapachy. Lubię od czasu do czasu zmienić perfumy, a wiem, że tam znajdę najlepsze zapachy. Polecam wszystkim, bo można tam kupić perfumy całej rodzinie albo znaleźć pomysł na prezent.

armani code cena 100ml
Awatar użytkownika
Amanda-86

Re: Kalaaps.pl opinie

Post autor: Amanda-86 »

Kalaaps.pl to bardzo dobra perumeria online, dobre ceny, oryginalne produkty.
Awatar użytkownika
Dżoana

Post autor: Dżoana »

Przesyłka z Kalaaps.pl dotarła do mnie błyskawicznie, ceny w porządku, obsługa bezproblemowa. Polecam.
Awatar użytkownika
Roma1986

Post autor: Roma1986 »

Duży wybór, markowe perfumy, różne pojemności. Sklep działa szybko, polecam zakupy w Kalaaps.pl
Awatar użytkownika
Pelargonia

Post autor: Pelargonia »

Bardzo przyjemna perfumeria online. dobre ceny, duża dostępność produktów, wysyłaja od razu po złożeniu zamówienia.
Awatar użytkownika
Idzia-67

Post autor: Idzia-67 »

Znam kalaaps.pl już od 2 lat i nigdy mnie ten sklep nie zawiódł. Robię tu zakupy na święta (perfumy na prezent), na urodziny bliskich osób i mogę śmiało powiedzieć, że to bardzo dobre miejsce na kupienie perfum dla najbliższych. Robią super promki, więc warto ich obserwować!
Awatar użytkownika
Tadeusz-70

Post autor: Tadeusz-70 »

W kalaaps.pl jest super opcja - zakup testerów, tzn. perfum przeznaczonych jako tester. Dużo niższe ceny, a buteleczki praktycznie pełne ;-)
Awatar użytkownika
Klarysa1993

Post autor: Klarysa1993 »

Oprócz perfum w kalaaps.pl dostepne są markowe kosmetyki, np. podkłady Estee Lauder za 150 zł... ;-) Nowe, zamknięte, polecam!
Awatar użytkownika
Sław1983

Post autor: Sław1983 »

Ja również polecam perfumerię Kalaaps, dobre ceny, bezproblemowe zakupy, szybkie dostarczenie produktów.
Awatar użytkownika
Olena

Post autor: Olena »

Dużo lepsze ceny niż w sephorze czy douglasie, a wybór bardzo podobny - markowe perfumy i kosmetyki Dior, Chanel, Estee Lauder itp.
Awatar użytkownika
Kosma_73

Post autor: Kosma_73 »

Kalaaps.pl jest super, dobry kontakt ze sprzedawcą, można bez problemu wymienić nieotwarte perfumy. Polecam.
Awatar użytkownika
Cina_76

Post autor: Cina_76 »

Ja zamawiam perfumy na kalaaps.pl od paru lat, za każdym razem wszystko jest w porządku. Paczka jest zawsze doskonale zabezpieczona i szybko przychodzi.
Awatar użytkownika
Tamara-80

Post autor: Tamara-80 »

Zamawiam w Kalaaps, bo ceny są niższe niż w popularniejszych perfumeriach internetowych, a produkt jest ten sam. No i jest duży wybór.
Awatar użytkownika
miłomir-89

Post autor: miłomir-89 »

Na Kalaaps zamawiałem perfumy dla dziewczyny i wszystko było OK. Sprawdzałem opinie w sieci i były pozytywne, więc myślę, że warto tam robić zakupy.
Awatar użytkownika
Olena

Post autor: Olena »

Kiedyś kupowałam perfumy w drogeriach stacjonarnych, ale kiedy odkryłam Kalaaps i perfumerie internetowe, wykorzystuję sklepy w galeriach już tylko do powąchania zapachów, które mnie interesują ;)
Awatar użytkownika
Roma1986

Post autor: Roma1986 »

Wiadomo, że w sieci można kupić perfumy taniej. Ja zamawiam na Kalaaps, bo zawsze mają to, czego szukam. Nie lubię chodzić po sklepach, więc dla mnie to rozwiązanie idealne.
Awatar użytkownika
Idzia-67

Post autor: Idzia-67 »

Ja wcale już nie chodzę do stacjonarnych perfumerii. Przy zakupie zapachów kieruję się opisem nut zapachowych i recenzjami w internecie i za każdym razem jest OK. A w Kalaaps mają przystępne ceny.
Awatar użytkownika
Miśka

Post autor: Miśka »

Lubię tę perfumerię, bo mają perfumy z wyższej półki w niższych cenach niż w drogeriach w galeriach handlowych. Są oryginalne, ale kosztują mniej. Nie widzę sensu kupowania czegoś drożej, kiedy w sieci można upolować lepszą okazję.
Awatar użytkownika
Laila

Post autor: Laila »

Ja robiłam ostatnio w Kalaaps swoje pierwsze zakupy i kupowałam Chanel Mademoiselle. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Perfumy pachną cudnie i długo się utrzymują, a zamówienie przyszło błyskawicznie.
Awatar użytkownika
Tamara

Post autor: Tamara »

Ja też mam swoje Chanel z Kalaaps. Powiedziała mi o nich kumpela i od tej pory kupuję właśnie tam. Mają najlepszy wybór perfum.
Awatar użytkownika
Pelargonia

Post autor: Pelargonia »

Zamawiam perfumy na http://kalaaps.pl/, bo się opłaca, po prostu.
ODPOWIEDZ