Fajerwerki
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
- rajmund
Fajerwerki
Chciałbym, by w tym roku ludzie w Sylwestra wykorzystywali tylko bezpieczne fajerwerki, pochodzące ze sprawdzonych źródeł i sprawdzone pod kątem bezpieczeństwa. W sumie to u nas w mieście było trochę kontroli stoisk z fajerwerkami w tamtym roku, liczę na to, że w tym roku będzie podobnie.
- Angela
Re: Fajerwerki
Moim zdaniem jesli ktos umie sie poslugiwac fajerwerkami to nie powinno byc zadnego problemu. Ja w tym roku ide do znajomych na taka impreze kostiumowa. Mam juz na oku stroje na sylwestra z wypożyczalni Morfeusz w Warszawie i nie moge sie doczekac az je przymierze
Post autor: baśka »
Bardzo ładne fajerwerki możecie kupić na jorge.com.pl. To sprawdzony sklep z pirotechniką. Już nie raz od nich zamawiałam różne zestawy i zawsze były bezpieczne, i co najważniejsze, bardzo efektowne.
Post autor: Michał »
Jeżeli ktoś z was szuka dobrej hurtowni fajerwerków to polecam zapoznać się z oferta firmy https://www.pol-expance.pl/pl/contact/form . Ja regularnie zamawiam u nich fajerwerki bo organizuję na różne okazję pokazy fajerwerków i współpraca z dobrą hurtownia z której wiem co mam jest na wagę złota.
szlifowanie betonu warszawa
szlifowanie betonu warszawa
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień