Gdzie kupic galanterie
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
- Śpiąca_Ania
- Kontakt:
Re: Gdzie kupic galanterie
Post autor: Śpiąca_Ania »
Ja polecam zerknąć tutaj, gdzie znajdziecie galanteria skórzana. Trudno znaleźć sklepy z ofertą skór naturalnych, więc linkuje i mam nadzieję, ze pomogłam )
dantex-moda.pl
- Orla
Ja jestem pod wrażeniem jakości i stylu galanterii skórzanej Badura. Niedawno kupiłam portfel tej marki- klasyczny, czarny z ciekawym czerwonym elementem ozdobnym, wykonany z gładkiej licowanej skóry. Pozostałe portfele damskie, które widziałam w ofercie też były bardzo eleganckie, lecz ten moją uwagę przyciągnął szczególnie. Planuję zamówić jeszcze pasek i być może torebkę. Polecam przejrzeć asortyment, bo na tak gustowny i tak dobrej klasy trudno teraz trafić.
- storczyk
Sklepów z galanterią damską i męską nie brakuje, ale tak naprawdę może się okazać, że przepłacimy za to, czy za tamto. Dlatego uważam, że dobrze będzie tutaj http://womensbazaar.pl/ sprawdzić. Mają również kilka produktów, które mogą Was zaciekawić, ale też i kosmetyki czy dodatki do kuchni. To kolejna ważna na polskim rynku marka.
Post autor: Tosia2 »
Galanteria skórzana to nie tylko praktyczne dodatki, ale także elementy, które dodają elegancji każdej stylizacji. Wybór odpowiednich butów może znacząco wpłynąć na nasz codzienny komfort. Jedną z ciekawych ofert znajdziemy na stronie: https://macris.com.pl/. Znajdziemy tam szeroki wybór torebek, portfeli i innych akcesoriów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci