Kosmetyki z dobrym składem
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
- Kwietosława-84
Kosmetyki z dobrym składem
Post autor: Kwietosława-84 »
No bo przecież nie żyjemy tylko perfumami, prawda? Są inne kosmetyki, które też są przecież ważne - powiedzcie dziewczyny, gdzie kupujecie takie kosmetyki z dobrym składem? A może zdarza się Wam robić na przykład kremy samodzielnie? Ja się nad tym zastanawiam, ale z drugiej strony wiem, że apteka online Mirowska ma naprawdę dobre ceny na kosmetyki z dobrymi składami.
Re: Kosmetyki z dobrym składem
Post autor: emiksa »
podobają mi się kosmetyki robione na receptę, mój dermatolog mi takie kilka razy przepisywał i zawsze były bardzo skuteczne, kosztują niedużo i mają fajne składy, na pewno warto się zainteresować tematem, w DOZ nie raz takie robiłam
Post autor: Olcia »
Ja od dawna stosuję już sprawdzone kosmetyki z bielendy one mają bardzo dobry naturalny skład , ładnie się wchłaniają i co najważniejsze widzę efekty ich działania Teraz mam taką serię na zmarszczki diamentowe lipidy , buzia wręcz promienieje
Post autor: Raszka »
No ja juz od jakiegoś czasu bardzo zwracam uwage na swiadomą pielegnacje, czytam sklady, dobieram kosmetyki odpowiednio do cery. Odkrylam marke Senelle i jestem nimi zachwycona, moze nie najtansze, ale za to super jakosc
Post autor: Malinkaa »
A te kosmetyki Senelle nadają się tez do cery wrazliwej, problemowej? Sporo kosmetyków mnie uczula i wywołuje podrażnienia, zastanawiam sie czy z nimi nie mialabym problemu. No i gdzie je mozna zamowic? Bo stacjonarnie nigdzie nie widzialam
Post autor: Raszka »
No ja mam cere naczynkową, do tego czesto jakies alergie i u mnie te kosmetyki sie fajnie sprawdzają. Zajrzyj sobie tutaj https://www.notino.pl/search.asp?exps=senelle , moze najpierw jakiś zel sobie zamów do mycia twarzy i krem nawilzajacy, to sobie przetestujesz
Post autor: iwka »
Składnik który ostatnio pokochałam to ceramidy. Sa fantastyczne, odbudowujące, regenerujące skórę. Bardzo mi pasują kosmetyki Eveline z serii 6 Ceramides. Znacie? Pianka do mycia twarzy z tej serii to cudo
Post autor: Eniggma »
Jeśli chodzi o kosmetyki z dobrym składem to takie tylko wybieram, bo wybieram kosmetyki naturalne. Na zmarszczki, zniszczona skórę polecić mogę zamiast kremu świetny Hydrolat ze styraxu, to taka żywicą którą się nakłada na skórę twarzy i dekoltu. widać poprawe wyglądu skóry, mega gladka się staje, jędrna, doskonały jest. Daje eket jak po botoksie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci