Księgowość w małej firmie Halinów
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
- tola997
Re: Księgowość w małej firmie Halinów
Dzięki za informacje o biurze. Sama szukam czegoś podobnego i natrafiłam w sieci na firmę https://wfirma.pl/zarzadzanie-sprzedaza która to niedość że zajmuję się Twoją księgowością to jeszcze pomagają kompleksowymi narzędziami w kwestii obsłudze zarządzania sprzedażą, to byłoby coś czego bym potrzebowała
- duff231
Tola, możesz powiedziec coś więcej o tym oprogramowaniu ? Mi parę ludzi podsyłało już wfirma.pl z racji systemu do kadr i płac. Szukałam czegoś z możliwością ewidencji czasu pracy, ale wiesz może jak ten program ma się do reszty tej papierkowej roboty? Chciała bym się upewnic bo cena programu jest bardzo zadowalająca.
- Ela221
Duff, wfirma.pl to bardzo szeroko pojęte oprogramowanie księgowe. Jeżeli Ci zależy na tym systemie kadr i płac to najlepiej wejdz sobie w link https://wfirma.pl/kadry-i-place , masz tam opisany ten system. Myślę, że warto skorzystac z okresu próbnego - jest to bardzo godne uwagi oprogramowanie przydatne w biznesie.
- zenka
Jak nie wiesz jak to dokładnie wygląda to skorzystaj sobie z darmowego okresu próbnego Jeżeli chodzi o obsługę programu to wfirma.pl jest raczej taka bardzo mocno do ogarniecia, jest wspierana przez ekspertów, którzy służą pomocą. Interfejs jest bardzo ładny i przejrzysty wiec nie powinieneś miec problemów.duff231 pisze: ↑15 kwie 2019, 15:08 Tola, możesz powiedziec coś więcej o tym oprogramowaniu ? Mi parę ludzi podsyłało już wfirma.pl z racji systemu do kadr i płac. Szukałam czegoś z możliwością ewidencji czasu pracy, ale wiesz może jak ten program ma się do reszty tej papierkowej roboty? Chciała bym się upewnic bo cena programu jest bardzo zadowalająca.
- baks29
Zależy co rozumiesz poprzez ,, resztę papierkowej roboty" bo wfirma.pl to bardzo bardzo rozbudowane oprogramowanie ksiegowe. Na to sklada się system zarządzania sprzedazą, system samodzielnej księgowości. Kadry i płace poza tym co wspomnieli wyżej pozwala głównie na zarządzaniu zwalnianiem i zatrudnianiem pracowników, ale na uwagę zasługuje też bardzo rzadko spotykany system elektronicznych akt osobowych.duff231 pisze: ↑15 kwie 2019, 15:08 Tola, możesz powiedziec coś więcej o tym oprogramowaniu ? Mi parę ludzi podsyłało już wfirma.pl z racji systemu do kadr i płac. Szukałam czegoś z możliwością ewidencji czasu pracy, ale wiesz może jak ten program ma się do reszty tej papierkowej roboty? Chciała bym się upewnic bo cena programu jest bardzo zadowalająca.
- Szczesciarz
Post autor: Szczesciarz »
Czytam wasze wpisy i coraz bardziej zaczynam przekonywać się do programu www.wFirma.pl
Chyba potraktuję te 30 dni za darmo jako okres testowy i zobaczę, czy w moim przypadku to narzędzie też się sprawdzi. Na razie przejrzałam witrynę - wygląda na to, że jest tam wszystko, czego potrzebuję.
Chyba potraktuję te 30 dni za darmo jako okres testowy i zobaczę, czy w moim przypadku to narzędzie też się sprawdzi. Na razie przejrzałam witrynę - wygląda na to, że jest tam wszystko, czego potrzebuję.
- Migotka
A co robicie, aby chociaż trochę uprościć sobie prowadzenie księgowości w Waszych firmach? Czytałam ostatnio na stronie https://primesoft.pl/pl/elektroniczny-obieg-dokumentow, że wdrożenie w przedsiębiorstwie elektronicznego obiegu dokumentów może takie koszty księgowe bardzo mocno zmniejszyć, po nawet o 23%. A to chyba niemało, prawda?
Post autor: Krasny »
Wprowadzenie zewnętrznej firmy do procesu płacowego może wydawać się krokiem wymagającym znacznego zaufania. Jednak wiele firm, które zdecydowały się na taki krok, potwierdza, że jest to sposób na usprawnienie i zabezpieczenie procesów. Więcej informacji na ten temat znajduje się pod adresem https://www.naszwodzislaw.com/site/art/ ... ej-firmie- i to rozwiązanie pozwala również na dostęp do nowoczesnych technologii i specjalistycznej wiedzy, które są często poza zasięgiem małych i średnich przedsiębiorstw.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci