Magiczna Klinika w Katowicach - znacie ?
- kinia85
Re: Magiczna Klinika w Katowicach - znacie ?
- ewana
- kinia85
- Bodzio12
- fiona45
- polka23
- lila87
A na jakim zabiegu byłaś w tej magicznej klinice? Co na konsultacji jest wykonywane, o co pytają?fiona45 pisze: ↑26 lip 2019, 21:57 Ja znam tą magiczną klinikę, bardzo fajne miejsce. Wiele ciekawych mają tam zabiegów. Sama zaczynałam od czytania na ich stronie o zabiegach https://www.magicznaklinika.pl , potem wizyty tzw. konsultacji, a następnie zabiegu. Mają dobre ceny i mega dobre preparaty na których pracują.
- fiona45
- Sylwia88
- muzina
padaczka skroniowa u dorosłych
- Krysia30
- doria32
- doria32
- Greta
Post autor: Baśka »
- doria32
Post autor: Zośka94 »
Drogie jest takie modelowanie kształtu nosa? I czy w tej Magicznej Klinice można liczyć na wcześniejszą konsultację? Nos i dla mnie jest problemem. Ale nie chcę poddawać się operacji. Wolałabym właśnie takie modelowanie kwasem. Tylko czy to jest skuteczne?Baśka pisze: ↑23 paź 2020, 20:32 Greta, nos zawsze był moją zmorą, dlatego poszukałam pomocy z Magicznej Klinice.
- Olga43
- doria32
Post autor: małgoś »
Modelowanie ust, właśnie chciałabym się zapisać na taki zabieg. Nie obawiam się bólu, ale tego, jak będę wyglądać po, efekty końcowego najbardziej się boję.doria32 pisze: ↑02 lis 2020, 19:40 Zośka94, w Magicznej Klinice można trafić na bardzo fajne promocje. Są dni, że możesz iść na zabieg tańszy nawet o 50%. Dodam, że modelowanie ust nic nie boli, a efekty są super. Usta są pełniejsze, ale nie sztuczne. Zabieg jest wykonywany kwasem hialuronowym, więc co jakiś czas trzeba go powtarzać.
drewienko zapachowe
Post autor: miśka000 »
Post autor: łąka »
Post autor: małgośkakoska »
Post autor: łańka »
Kiedyś to było kiedyś, dziś sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Dostęp do zabiegów medycyny estetycznej jest większy, także warto korzystać jak jest opcja.łąka pisze: ↑27 kwie 2021, 1:13 Czemu teraz tak wiele kobiet poprawia sobie usta? Nie, żeby miała coś przeciwko, ale to chyba jakaś moda taka nastała. Ideał piekna to kobieta z wydatnymi ustami i dużymi oczami o pełniejszych kształtach w dolnych rejonach sylwetki. Kiedyś to było nie do pomyślenia
Post autor: terenią »
Post autor: iśiecka »
Post autor: maryśka5775 »
Bez obaw, na pewno krzywdy Ci nie zrobią, ale warto miec realne oczekiwania co do efektów zabiegów.terenią pisze: ↑05 maja 2021, 12:52 A gdzie w Katowicach przyjmują ktoś wie? ja się zastanawiam nad kilkoma drobnymi poprawkami, chciałabym zrobić usta i wygładzić zmarszczki. Myślę, że nie zrobią mi krzywdy co boję się trochę, bo to będzie mój pierwszy raz, ale z drugiej strony tyle dziewczyn chodzi na takie zabiegi, że chyba nie ma się czego bać.
Post autor: łakoma »
Realne oczekiwania.... no tak. W sumie nigdy nie wiadomo do konca jaki będzie rezultat. Z drugiej strony można przejrzeć efekty przed i po każda klinika powinna mieć takie przykladowe zdjęcia pacjentów.maryśka5775 pisze: ↑08 maja 2021, 14:01Bez obaw, na pewno krzywdy Ci nie zrobią, ale warto miec realne oczekiwania co do efektów zabiegów.terenią pisze: ↑05 maja 2021, 12:52 A gdzie w Katowicach przyjmują ktoś wie? ja się zastanawiam nad kilkoma drobnymi poprawkami, chciałabym zrobić usta i wygładzić zmarszczki. Myślę, że nie zrobią mi krzywdy co boję się trochę, bo to będzie mój pierwszy raz, ale z drugiej strony tyle dziewczyn chodzi na takie zabiegi, że chyba nie ma się czego bać.
Post autor: igieła6788 »
Post autor: płotka »
imprezowy tramwaj kraków wynajem
Post autor: miłoszka45 »
Post autor: raszeka »
Post autor: hanah67 »
Post autor: matmat »
Też polecam współpracę z tymi specjalistami, lekarze pierwsza klasa.hanah67 pisze: ↑21 paź 2021, 0:49 Znam klinikę od jakiegoś czasu, zrobiłam u nich usta i raz na pól roku wracam, żeby uzupełnić efekt. Moim zdaniem bardzo dobre miejsce na drobne poprawki urody, ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona i polecam. Wszystko wporzo, bez żadnych powiklań, nieprzyjemności. A ceny bardzo przystępne,warto.
Post autor: diana888 »
Post autor: mikaa »
Ceny super przystępne, bardzo konkurencyjne. Do tego wybór zabiegów jest bardzo duży, moim zdaniem warto zainwestować w takie upiększanie. Ja mam w planach wygładzanie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego. Taka opcja wydaje się najrozsądniejszadiana888 pisze: ↑01 lis 2021, 9:58 Znam tę klinikę i polecam, bo naprawdę warto. Gabinet mają mobilny, co oznacza, że dojeżdżają do klienta. Można wybierać spośród dość ciekawych zabiegów, ale w nieco obniżonych cenach, co jest dość istotne. Warto naprawdę warto, bo można naprawdę zaoszczędzić całkiem sporo kasy
Post autor: zanonaMi »
Polecam wygładzanie zmarszczek, bo wygląda się sporo młodziej. Chociaż nie tylko zmarszczki są tu problemem ale przede wszystkim opadanie twarzy.mikaa pisze: ↑04 lis 2021, 0:54Ceny super przystępne, bardzo konkurencyjne. Do tego wybór zabiegów jest bardzo duży, moim zdaniem warto zainwestować w takie upiększanie. Ja mam w planach wygładzanie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego. Taka opcja wydaje się najrozsądniejszadiana888 pisze: ↑01 lis 2021, 9:58 Znam tę klinikę i polecam, bo naprawdę warto. Gabinet mają mobilny, co oznacza, że dojeżdżają do klienta. Można wybierać spośród dość ciekawych zabiegów, ale w nieco obniżonych cenach, co jest dość istotne. Warto naprawdę warto, bo można naprawdę zaoszczędzić całkiem sporo kasy
Post autor: lala78 »
ja zdecydowałam się na wygładzanie zmarszczek i nie żałuję. Bardzo dobra opieka medyczna, rezultat jest zadowalający.zanonaMi pisze: ↑05 lis 2021, 0:55Polecam wygładzanie zmarszczek, bo wygląda się sporo młodziej. Chociaż nie tylko zmarszczki są tu problemem ale przede wszystkim opadanie twarzy.mikaa pisze: ↑04 lis 2021, 0:54Ceny super przystępne, bardzo konkurencyjne. Do tego wybór zabiegów jest bardzo duży, moim zdaniem warto zainwestować w takie upiększanie. Ja mam w planach wygładzanie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego. Taka opcja wydaje się najrozsądniejszadiana888 pisze: ↑01 lis 2021, 9:58 Znam tę klinikę i polecam, bo naprawdę warto. Gabinet mają mobilny, co oznacza, że dojeżdżają do klienta. Można wybierać spośród dość ciekawych zabiegów, ale w nieco obniżonych cenach, co jest dość istotne. Warto naprawdę warto, bo można naprawdę zaoszczędzić całkiem sporo kasy
Post autor: moszerkowska »
Ceny zwalają z gór to racja, ale nie ma się czego obawiać, bo zabiegi na najwyższym poziomie W katowicach przyjmują, ale nie tylko, są obecni praktycznie w każdym większym mieście.diana888 pisze: ↑01 lis 2021, 9:58 Znam tę klinikę i polecam, bo naprawdę warto. Gabinet mają mobilny, co oznacza, że dojeżdżają do klienta. Można wybierać spośród dość ciekawych zabiegów, ale w nieco obniżonych cenach, co jest dość istotne. Warto naprawdę warto, bo można naprawdę zaoszczędzić całkiem sporo kasy
Post autor: check »
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci