Portal o sadownictwie
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
Portal o sadownictwie
Post autor: bajkaa »
Ostatnio dość mocno zainteresowałam się sadownictwem, uprawą warzyw i owocow, dlatego szukam informacji, porad, portali o sadownictwie w sieci. Jeżeli macie namiary na jakiś ciekawy serwis, który ma ciekawe, ale tez rzetelne informacje, porady, wskazowki na temat uprawy owocow, walczeniu z ich chorobami, cenami poszczególnych owoców i warzyw, prosze o polecenia. Bardzo zajawiłam się tematem i pewnie zrobię ogród w następnym roku, wiedza by się przydała nieco większa. Póki co jestem jednak zielona.
Re: Portal o sadownictwie
Post autor: urszulak3 »
Wydaje mi się, że nie jest to takie złe rozwiązanie. Sprawdź sobie stronę internetową https://sadowniczeabc.pl tam znajdziesz sporo ciekawych, przydatnych informacjibajkaa pisze: ↑14 lis 2021, 5:00 Ostatnio dość mocno zainteresowałam się sadownictwem, uprawą warzyw i owocow, dlatego szukam informacji, porad, portali o sadownictwie w sieci. Jeżeli macie namiary na jakiś ciekawy serwis, który ma ciekawe, ale tez rzetelne informacje, porady, wskazowki na temat uprawy owocow, walczeniu z ich chorobami, cenami poszczególnych owoców i warzyw, prosze o polecenia. Bardzo zajawiłam się tematem i pewnie zrobię ogród w następnym roku, wiedza by się przydała nieco większa. Póki co jestem jednak zielona.

Re: Portal o sadownictwie
Post autor: bardotkaa »
Lubię się czasem pozastanawiać ogólnie, jak ma wyglądać nasze działanie i jaki mamy wpływ na swoje informacje, jakie przyswajamy. Ja jednak nie zamykam się na nic nowego, bo nigdy nie wiem, co mnie kiedy spotka. I tak strona https://svetusporek.cz/ mnie bardzo zaciekawiła. Myślę, że będę mogła się z niej dużo dowiedzieć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci