Przesyłanie paczek za granicę
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
- Geruten
Przesyłanie paczek za granicę
Gdy przesyłałam paczki rodzinie za granicę, to na ostatnią chwilę udało mi się poprosić znajomego, który w te strony się właśnie wybierał. Teraz ponownie chcę im przesłać parę rzeczy, ale już takich gabarytowych i muszę znaleźć właściwego kuriera. Jak Waszym zdaniem firma wykona taką usługę najlepiej i koniecznie na czas? Wolę się oprzeć na Waszych opiniach niż w ciemno wybierać.
- ciastek
Re: Przesyłanie paczek za granicę
Każdy z nas czego innego oczekuje od kuriera. Ale dla wszystkich liczy się rzetelność i pewność,że dan paczka trafi na czas do adresata. Dlatego też ja zaufałam tej firmie Speedpack https://www.speedpack.com.pl/. Bo jak dla mnie nie ma lepszej firmy która przewozi nie tylko zwykłe paczki ale także i o większej masie. Jak dla mnie super przewoźnik i polecam wszystkim
- Lodzia
Jaz kolei słyszałam, że firma Speedpack, to nawet organizuje przeprowadzki za granicę, bo ma do tego specjalną flotę pojazdów. Będę niedługo przenosić firmę do Niemiec i dobrze wiedzieć jakiemu przewoźnikowi można zaufać. Jeszcze sprawdzę tylko jakie mają ceny i zlecę im to zadanie. Skoro są klienci, którzy polecają spedytora, to na pewno warto skorzystać z jego oferty.
- mati
Z tego co się orientuję to jest dużo firm świadczących usługi transportu paczek nawet zagranicę. Ale ja tam wolę korzystać z jednej i sprawdzonej firmy jaką jest SpeedPack. Polecili mi ją moi znajomi i faktycznie to firma bardzo rzetelna i świadcząca usługi na najwyższym poziomie. Jak dla mnie nie ma lepszej firmy niż ta. A do tego czytałam,że dla klientów którzy często wysyłają paczki mają jakiś program punktowy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci