psychiatra
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
Re: psychiatra
Post autor: Halina »
Ja mogę Wam podpowiedzieć, że na szczęście wcale nie musicie być ze swoimi problemami w samotności. Też miałem w swoim życiu czas, gdzie nie byłem sobie w stanie poradzić i dopiero dzięki dobrym psychologom udało mi się wrócić do normy. Najlepiej zajrzyjcie do https://psychomedic.online/ i wybierzcie się po pomoc do psychomedic. To bardzo ważna rzecz, pamiętajcie o tym
Post autor: kamiil »
Ostatnio zastanawiałem się nad skorzystaniem z oferty jaką jest konsultacja psychologiczna warszawa Słyszałem, że oferują tam wysokiej jakości terapię, a także mają krótkie terminy na spotkania z specjalistami, co jest dla mnie istotne.
Post autor: Charlie »
Psychiatra to jedno - jeżeli zależy Ci na otrzymaniu kompleksowej pomocy, to zdecydowanie umów się jeszcze do psychoterapeuty. W Krakowie działa świetny psychoterapeuta - Dariusz Rudaś. Chodzę do niego od kilku miesięcy. Staram się poradzić sobie z nerwicą natręctw, ale wiem, że pomaga pacjentom z różnymi problemami. Bardzo empatyczny człowiek. Podczas sesji ma się wrażenie, że naprawdę lubi to, co robi. Można z nim złapać "flow" 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci