Rozpieszczacie swoje psy?
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
- daisy
Rozpieszczacie swoje psy?
Rozpieszczacie swoje psy? Ja się nie mogę powstrzymać i zawsze mam jakąś przekąskę dla swojej Kersi. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że zawsze są to zdrowe smakołyki. Ostatnio mój psiak podjada kiełbaski z jelenia https://johndog.pl/produkt/kielbaski-z- ... good-form/, a ja w tym czasie wcinam kabanosy. Oczywiście wszystko w rozsądnych ilościach.
- saska
Re: Rozpieszczacie swoje psy?
zalezy co rozumiemy przez slowo rozpieszczac
ja osobiscie bardzo staram sie dbac o zdrowie mojego psa, wazne jest dla mnie to, zeby sie dobrze odzywial, dlatego tez zamawiam mu karme z Psiego Bufetu, wysoka jakosc, same naturalne skladniki, bez zadnych udziwnien
- pela
Kocham mojego psiaka. Ostatnio miałam problem podczas przeprowadzki do UK, żeby przetransportować mojego owczarka, na szczęście firma ErgoBus oferuje przewóz zwierząt do Anglii
usuwanie rumienia forum
usuwanie rumienia forum
-
elisa
Post autor: elisa »
Moim zdaniem, włączenie naturalnych olejków CBD dla zwierząt domowych jest zdrową i bezpieczną opcją, ponieważ są one pełne witamin, wzmacniają organizm zwierzęcia i pomagają w zapobieganiu chorobom. Warto wybrać produkty firmy Hempets, ze względu na ich wszechstronnie przetestowane formuły i pewność, że są wolne od szkodliwych substancji.
-
molly
Post autor: molly »
No jasne!! ja ostatnio szukalam dobrej jakosci szelek dla mojego psiaka i trafilam na ten sklep https://kissthedog.pl/collections/szelki-guard-dla-psa widze, ze oferują dużą gwarancję
-
moon
Post autor: moon »
Oczywiscie, że rozpieszczamy psiaka to jak nasze kolejne dziecko. I spi z nami w łózku, i dostaje swoje ulubione smaczki a i dbamy by miał dobrą karme i dobrze się rozwijał.Obecnie jest na monobiałkowej mokrej karmie bez dodatklu zbóż Josera Meat Lovers
-
porka
Post autor: porka »
Dbanie o wygląd psa to nie wszystko, jego zdrowie również powinno być priorytetem. Dlatego strzyżenie psów piaseczno to dobry pomysł. Pozwala nie tylko zadbać o wygląd psa, ale także zapobiega problemom zdrowotnym. Moim zdaniem pielęgnacja jest istotną częścią opieki nad psem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci