Moje drogie Panie, czy macie namiary na firmę, która posiada w ofercie sprzęt do gabinetu kosmetycznego? Wraz z przyjaciółką, otwieramy swój wymarzony biznes. Mamy już nawet lokal na oku. Teraz jesteśmy na etapie poszukiwań sprzętu do gabinetu. Zależy nam na tym, by był dobrej jakości.
pawluk andrzej
Urządzenia do gabinetu kosmetycznego.
Różności. Wątek nie tylko o perfumach.
Re: Urządzenia do gabinetu kosmetycznego.
Post autor: Bośka »
Moja szefowa, zamawia urządzenia do gabinetu u tego dystrybutora https://ifapro.pl/. Osobiście pracuje na urządzeniach od nich i jestem bardzo zadowolona. Już na pierwszy rzut oka widać, że urządzenia są z najwyższej półki. Fajne jest to, że przy zakupie jest możliwość szkolenia na danym urządzaniu.
kurkuma właściwości i działanie
kurkuma właściwości i działanie
Post autor: Baśka »
Na pewno skorzystam z podesłanego przez Ciebie kontaktu. Również szukam dystrybutora, który może mi dostarczyć wysokiej klasy urządzenia do gabinetu kosmetycznego. Mam nadzieje, że przy większym zamówieniu będzie jakaś zniżka
Muszę jeszcze odebrać lokal, a później mogę działać.

Post autor: Czaruśka »
Jakiś czas temu, natrafiłam na tą stronę https://ifapro.pl/. Jednak wtedy nie szukałam, niczego konkretnego. Teraz mam zamiar kupić urządzenie do liftingu twarzy. Widziałam, że mają je w ofercie. Czy ktoś z was, posiada zakupiony od nich sprzęt? Jak wygląda serwis oraz gwaranacja?
Post autor: Miśia »
Z gwarancją oraz serwisem, nie ma najmniejszego problemu. Kupiłam u nich jakiś czas temu urządzenie do liftingu i jestem bardzo zadowolona, oczywiście moje klientki również
Co najważniejsze, zakup urządzenia już się zwrócił i teraz zaczyna zarabiać 

Post autor: eaś »
Myślę, że urządzenia i samo zaordynowanie wyglądu takiego salonu jest ważne, ale oczywiście należy także i o inne kwestie zadbać. Mam na myśli coś takiego jak oprogramowanie gabinetu lekarskiego , które można stosować także i w kosmetyce. Program nazywa się rsq physio i na pewno sprawdzi się w waszych gabinetach. Moim zdaniem należy to sprawdzać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci