Egzotyczne perfumy
Lekkie, delikatne i świeże - wybieramy najlepsze perfumy na lato.
- Sopelek
Egzotyczne perfumy
Warto zainwestować w egzotyczne i nie spotykane perfumy. Jeśli kochasz orientalne zapachy to koniecznie sprawdź ofertę sklepu https://pl.sensedubai.com/. W jego ofercie znajdują się perfumy wprost z Dubaju.
- Olga43
Re: Egzotyczne perfumy
Ja z kolei polecam perfumerię https://kalaaps.pl/. Mają tam wiele znanych marek i ja uważam, że są ok. Można tam znaleźć perfumy o zapachach zmysłowych, ale też takich bardzo intensywnych. Wszystko oryginały. Moje ulubione Dior Joy Intense też mają.
- slept.for.382.days
Post autor: slept.for.382.days »
Piękne te kompozycje zapachowe, o których piszecie! Ja od siebie polecę coś równie egzotycznego, bo arabskiego: Al Haramain Rafia Silver. Dużo piżma, cytrusów, a do tego przyjemna pudrowość. No i to opakowanie! <3
Post autor: PoznańAgencja »
Uwielbiam ten zapach Wooow !slept.for.382.days pisze: ↑27 sty 2020, 15:43 Piękne te kompozycje zapachowe, o których piszecie! Ja od siebie polecę coś równie egzotycznego, bo arabskiego: Al Haramain Rafia Silver. Dużo piżma, cytrusów, a do tego przyjemna pudrowość. No i to opakowanie! <3
-
Agencja Eventowa Poznań
Post autor: Mirelka »
ja tam zamiast perfum polecam olejek do ciała wlasnie o egzotycznym zapachu. Polecam mój ukochany Olejek wonny Ogrody sułtana. Zapach ma cudowny połaczenie nut owocowych, nut kwiatowych z jasminem i kardamonem. Dla mnie przepieknie pachnie a i na długo się na skórze utrzymuje
Przejdź do
- Forum
- ↳ Perfumy i kosmetyki
- ↳ Biżuteria
- ↳ Różne
- ↳ Perfumetki
- ↳ Targi
- ↳ Zapachy na lato
- ↳ Zapachy na wiosnę
- ↳ Perfumy na jesień
- ↳ Perfumy na zimę
- ↳ Perfumy dla dzieci